ZALOGUJ SIĘ

Proszę sprawdzić ile błędów popełniłam?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
A
arad2
daga3030 - Ale gdzie? Jeżeli chodzi Ci o sprawdzenie błędów w wypracowaniach o zaznacz je jako publiczne i być może znajdzie się ktoś kto Ci je sprawdzi. Pozdrawiam - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Żadnych błędów nie stwierdzono :>
quantum137
daga3030 - Wpadłam Ci w słowo ;)
- 12 lat temu
quantum137 - huh? Spoko luz:D - 12 lat temu
bird - Owszem, stwierdzono. Błędem jest użycie znaku zapytania (to nie jest zdanie pytające tylko rozkazujące). - 12 lat temu
K4M17 - Brawo BIRD! Futbolowa mnie pewnie poprawi, ale dla mnie też uprzejmiej brzmiałoby 'proszę o sprawdzenie'. Bezokolicznik w prośbach zawsze mnie jakoś... sam nie wiem, to chyba on sprawia, że to rozkaz. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
futbolowa - A już tam poprawi ;) Raz zwróciłam uwagę i teraz mam łatkę czepiacza :) Cóż za zła sława!

Tutaj nie ma czasu na uprzejmości, uczyć się trzeba :D I piszę to całkiem serio.
- 12 lat temu
K4M17 - Dobrze już dobrze - nie mam nic przeciwko temu byś mnie poprawiła, gdy będzie taka potrzeba. A co do uprzejmości - dla mnie jednak zawsze w cenie ;) Udanej nauki w nowym roku! - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
bird - Knorwid, ja miałam na myśli wyłącznie kwestię błędu, nie uprzejmości :) Poza tym zdanie rozkazujące to też "poczęstuj się pysznym ciastem", "usiądź wygodnie" czy "baw się dobrze" ;) - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.