ZALOGUJ SIĘ

Are there any oases in a dessert?

zmodyfikowany: 12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
W tym przykładzie jest prawdopodobnie pomyłka.
desert=pustynia, a tu jest chyba deser :))
magdawell7

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Skorzystaj z opcji 'zgłoś problem' :)

---

Jaki inny pomysł ma osoba, której moja odpowiedź nie przypadła do gustu? :)
futbolowa
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
daga3030 - Dziwne prawda? Razem z Tobą poczekam na ten inny właśnie pomysł. Plusik dla Ciebie za udzielenie dobrej odpowiedzi ;) - 12 lat temu
futbolowa - Dzięki :)

Dla mnie to jest po prostu niezrozumiałe. Sama przerabiając poziomy A1-A2 zgłosiłam kilkanaście błędów, na które nikt przede mną nie zwrócił uwagi i przy tym raz zapytałam na forum, bo chodziło o coś, co nie było takie oczywiste. Tymczasem tutaj każdego dnia pojawia się kilka nowych wątków w stylu: "tu i tu jest błąd". Przecież każdy może zgłosić błąd sam. Co więcej - za zgłaszanie poprawek ponoć mają użytkowników czekać profity, więc tym bardziej powinni się mobilizować do działania?
- 12 lat temu
daga3030 - Co racja to racja. Ludzie nie do końca są pewni czy jest błąd czy go nie ma, wiec pytają ..
Szkoda,że osoby dające minusy są niestety anonimowe ;( lub nie mają na tyle odwagi by napisać dlaczego dały minusik.
- 12 lat temu
magdawell7 - Niestety jest też tak, że dopiero gdy napiszesz tutaj, zwracają na to uwagę. Zgłaszałam błędy kilka razy i było to bezskuteczne. - 12 lat temu
maria888 - Zgadzam się z magdawell7. Poza tym , "futbolowa" widać nie dla wszystkich takie błędy są oczywiste, skoro nikt wcześniej nie zwrócił na to uwagi. - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.