ZALOGUJ SIĘ

Autoodtwarzanie nagrań na androidzie a kwestia braku flash

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
Niestety Adobe zrezygnowało ze wsparcia technologii flash na systemach mobilnych obcujących na telefonach. Skutkiem tego jest brak odtwarzania jakichkolwiek nagrań z portalu na telefonie, co obniża jakość Państwa usługi.
Czy i kiedy wersja m.etutor.pl będzie obsługiwać najnowszy standard HTML, by móc cieszyć się z odsłuchiwania nagrań?
Jeżeli nie, to jaka będzie rekompensata za ograniczenie Państwa usług dla użytkowników korzystających z portalu na systemach mobilnych?
L
lchudzik

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Wiesz, Info o tym, że Adobe rezygnuje z mobilnego flasha znana jest już od roku. Można więc uznać, że jeśli kupowałeś abonament w ciągu ostatniego roku, to miałeś tego świadomość. Inna sprawa, że wg analiz za kilka lat o Flashu podobno/raczej już się zapomni, więc etutor będzie "skazany" na HTML5. Post więc słuszny (!), tylko czy na pewno możesz domagać się rekompensaty?
Ja jeszcze nie wpadłem na to by zrekompensowano mi skasowanie notatek gramatycznych po polsku od poziomu C1, choć gdy kupowałem abonament były. Dla mnie to duże utrudnienie. (Uczę się dla siebie, gramatyka jest mi potrzebna jedynie by dobrze zrozumieć pewne kwestie. Nie będę tego zdawał na żadnym egzaminie.) Pewnie więc gdy skończę B2 nie będę już tak często i chętnie korzystał z etutora :/
To, co napisałem jest tylko moim prywatnym zdaniem, zdaję sobie sprawę, że wielu się nie zgodzi (bo na poz.C to już ..., etc.). A wracając do Flasha (sorry za dygresje gramatyczne, ale słowo 'rekompensata' to spowodowało) POPIERAM w tym zakresie, że jest to już niższa jakość - na szczęście, póki co, tylko 'mobilnie' ;/
Postępów w nauce! - mimo utrudnień.
K4M17
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.