![]() | angelika1823 |
![]() | DAD |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | angelika1823 |
DAD - No ale zapewne masz tam zapisane że ukończyłaś dwa cykle. Tak?
Jeśli zrobisz w połowie, to wskaźnik będzie na połowie. Ten wskaźnik nie ma żadnego znaczenia. No chyba że tobie chodzi w końcu o wskaźnik w profilu. Może w ustawieniach ustawiłąś jakąś bardzo duża liczbę powtórzeń i przy małej ilości przerobionych, nic nie widać. Tutaj się te cele zmienia: https://www.etutor.pl/profil/cele-nauki/ jaką masz wartość wpisaną w tych fotolekcjach? - 13 lat temu |
+2 |
japonskiwachlarz - Czy korzystasz z serwisu za pośrednictwem gazeta.etutor.pl, czy etutor.pl? Jeśli z tego pierwszego aliasu, to właśnie to może być przyczyną jakiegoś nieprawidłowego działania.
-
13 lat temu
|
|
angelika1823 - korzystam normalnie z etutora, nie z gazety. Tak, mam zapisane, że są ukończone dwa cykle. Wartość w tych fotolekcjach mam wpisaną 40, a postęp 46/40 . Mam to zmienić? Co w ogóle oznacza ta cyfra 40? tzn wiem, że tygodniowa liczba powtórek, ale dokładnie to nie wiem... 40 razy w tygodniu mam zrobić fotolekcje? Sorki, że tak pytam, ale mam to konto od nie dawna i nie za bardzo jeszcze tu wszystko łapię.
-
13 lat temu
|
|
quantum137 - Też miałem dziwne perypetie z gazeta.pl, mimo że z niej nie korzystałem.
BTW: 40, jest liczbą nie cyfrą... - 13 lat temu |
+1 |
![]() | paulina2701 |
![]() | Joanna2611 |
Dlaczego wskaźnik w ćwiczeniu typu fotolekcje się nie przesuwa?