ZALOGUJ SIĘ

Czy jest możliwość w jakiejś zakładce, aby więcej rozmawiać z AI ?

tydzień temuostatnia aktywność: 9 godzin temu
Chcę poprawić swoją komunikację i jestem ciekawy czy jest mozliwosc wlaczyc gdzies rozmawianie z AI na rozne tematy ?
A
arrub

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Nie ma niestety jednej, dedykowanej zakładki, która pozwalałaby na swobodne prowadzenie rozmów głosowych z AI na dowolne tematy w każdym momencie. Funkcje konwersacyjne w pakiecie eTutor Premium są podzielone w sposób, który oddziela swobodę tematyczną od formy głosowej:

1. Swobodne rozmowy na dowolne tematy (tylko tekstowo) - Buddy (np. Juliet lub Markus): To Twój partner do codziennej, swobodnej rozmowy o wszystkim. Znajdziesz go na stronie startowej, w prawym dolnym rogu ekranu. Rozmawia jak znajomy, a korzystanie z niego nie jest ograniczone żadnymi limitami.

2. Ćwiczenia głosowe i wideo (tylko w ramach tematów z lekcji) - Prawdziwe konwersacje głosowe oraz z użyciem awatara wideo są ściśle powiązane z tokiem nauki i przerabianym materiałem z kursu:

- Rozmowy z nauczycielką AI: To interaktywna konwersacja wideo/głosowa służąca jako podsumowanie materiału. Nie można jej jednak włączyć w dowolnej chwili na dowolny temat – odblokowuje się co 3–4 ukończone tematy (średnio co 10–15 lekcji) na liście lekcji. Każdą taką odbytą rozmowę możesz powtórzyć do 10 razy.
- Questy AI i Questy wideo: To scenki i dialogi wbudowane bezpośrednio w lekcje, w których możesz ćwiczyć mówienie. Aby rozmawiać jak najwięcej, możesz wyświetlić ich pełną listę, wchodząc w zakładkę „Lekcje”, klikając trzy pionowe kropki w prawym górnym rogu, wybierając „Strony według typu” i ustawiając w filtrze „Quest” lub „Quest wideo”.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
5 dni temuzmieniany: 5 dni temu
Karolinak121 - gdzie jest ten Buddy? jestem na stronie startowej a tam kontynuacja lekcji, reklama AI, osiagniecia i blog - wczoraj
aleksandra.rosiek - @Karolinak121 na stronie startowej, obok standardowych sekcji (takich jak kontynuacja lekcji, reklama, osiągnięcia czy blog), asystent Buddy (w przypadku języka angielskiego jest to Juliet) nie jest umieszczony jako stały kafelek w treści strony. Buddy to pływająca ikonka (okrągły awatar postaci), która znajduje się w prawym dolnym rogu ekranu. Po kliknięciu w tę ikonkę, z prawej strony ekranu wysunie się panel czatu. - wczoraj
Karolinak121 - czy to jest dostepna opcja bez wykupionego premium AI? - 16 godzin temu zmieniany: 16 godzin temu
Hamilton - Nie, trzeba mieć Premium.

Odpowiedź @aleksandra.rosiek jest prawidłowa, ale niepełna ;) Rozmowa z Buddy'm może być w połowie głosowa, tzn. użytkownik może dyktować swoje odpowiedzi w ramach limitu czasu 30 sekund na jedną wypowiedź w ramach dialogu. Następnie, podyktowana wypowiedź jest transkrybowana przez AI na tekst.
- 9 godzin temu zmieniany: 9 godzin temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.