2 miesiące temuostatnia aktywność: 2 miesiące temu
Cześć, czy ktoś jeszcze doświadcza problemów z mikrofonem? etutor nie wykrywa ani wbudowanego mikrofonu ani zewnętrznego podczas gdy inen strony aplikacje oraz programy - tak, czy tylko ja mam ten problem?
Cześć, czy ktoś jeszcze doświadcza problemów z mikrofonem? etutor nie wykrywa ani wbudowanego mikrofonu ani zewnętrznego podczas gdy inen strony aplikacje oraz programy - tak, czy tylko ja mam ten problem?
marta.kopa - A sprawdzałeś w ustawieniach przeglądarki (ikonka u góry obok paska z adresem)? W ćwiczeniach wymagających mikrofonu tam pojawia się powiadomienie z prośbą o dostęp i można również wybrać konkretny mikrofon.
-
2 miesiące temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
+1
Tak, mam taki sam problem. Mikrofon działa wszędzie indziej tylko nie na etutorze.
Prosimy o kontakt w tej sprawie pisząc na adres: [...]@etutor.pl. Często są to kwestie związane z ustawieniami przeglądarki lub dostępem do mikrofonu i zwykle można je szybko rozwiązać.
Warto przesłać nam od razu kilka szczegółów:
- jakich ćwiczeń dotyczy problem?
- z jakiej przeglądarki korzystasz (np. Chrome, Edge, Firefox)?
- co dokładnie dzieje się podczas próby nagrania odpowiedzi?
- czy pojawia się jakiś komunikat? Jeśli tak, prosimy o jego treść lub zrzut ekranu.
Czasami problem wynika z braku zgody na korzystanie z mikrofonu na naszej stronie, mimo że sam mikrofon działa poprawnie w innych aplikacjach.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.