ZALOGUJ SIĘ

Brak możliwości pominięcia uciązliwych ćwiczeń

2 miesiące temuostatnia aktywność: 4 tygodnie temu
Kto i po co zlikwidował taką opcję. Dla mnie bez tego etutor nie nadaje się do użytku. Poprosze o przywrócenie inaczej rezygnuje z subskrypcji
M
MarcinRt

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Marcin, dziękujemy za opinię i wiadomości mailowe. Podzielisz się z nami swoim sposobem na naukę z platformą? Które ćwiczenia traktujesz jako uciążliwe i chcesz je pomijać?
marta.kopa
Pracownik eTutor
h.golebiewska - Dla mnie także brak możliwości powrotu do wcześniejszych treści lub ćwieczeń jest bardzo uciążliwe. I nie chodzi o pomijanie "uciążliwych" ćwiczeń. Często po zapoznaniu się z informacjami gramatycznymi przechodzi się do ćwiczeń. I w czasie ich wypełniania jest potrzeba (ja ją mam czasami) powrotu do zagadnień gramatycznych i przypomnienia ich sobie. I jest problem. Trzeba wchodzić w drzewko a później trudno jest powrócić do rozpoczętych ćwiczeń. I tak co jakiś czas trzeba te czynności powtarzać.
I w tym ja widzę problem. Nie chodzi o pomijanie ćwiczeń, ale danie możliwości łatwiejszego powrotu do treści gramatycznych, a nie ciągłego "skakania" po "drzewku".
- 4 tygodnie temu

Jeszcze parę miesięcy temu można było pominąć te części lekcji których nie chceiliśmy przerabiać, teraz trzeba wejść do drzewka z fragmentami lekcji i wybrać kolejne, jest to bardzo uciążliwe. Ludzie którzy chcą i mają czas przerabiac całość nie musieli przecież klikać pomin/dalej czy jak tam było. Zmiana jest bardzo uciążliwa dla mnie a nic nie wnosi.
M
MarcinRt
2 miesiące temuzmieniany: 2 miesiące temu

Poprosze o odpowiedź kiedy umożliwicie państwo pomijanie niepotrzebnych ćwiczeń. Aktualnie serwis jest dla mnie i zapewne dla wielu osób bezużyteczny i zniechęcający do używania
M
MarcinRt
MyroslavaRozbytska18 - Uprzejmie informujemy, że niektóre ćwiczenia można pominąć po kliknięciu w przycisk "Nie mogę teraz mówić"\"Nie mogę teraz słuchać". Aby nie wykonywać elementów, które nie chcesz, sugerujemy wrócić do spisu lekcji oraz samodzielnie wybrać ćwiczenie, które jest w zasięgu Twojego zainteresowania.

Dodamy, że Twoja uwaga została przekazana do odpowiednich osób w naszym zespole - bardzo dziękujemy.
- 4 tygodnie temu