ZALOGUJ SIĘ

Powtórki - wyświetlanie poza harmonogramem

3 miesiące temuostatnia aktywność: 2 miesiące temu
Cześć, system sam podpowiada słówka do powtórzenia w module powtórek. Jak jednak wyświetlić listę słówek, które chcę sam sobie powtórzyć niezależnie od harmonogramu? Np. wszystkie poznane do tej pory słówka?
E
ETUTOR-484381498
Radek01265 - trzy kreski z prawej strony, potem słówka, i potem na dole- elementy w powtórkach. - 3 miesiące temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Po zakończeniu swoich powtórek jest opcja - więcej powtórek. System dobierze Tobie te słówka, z którymi miałeś problem
Ewa55566
Radek01265 - chociaz fajnie by bylo jakby mozna bylo te dzienne powtorki robic wielokrotnie 😉 - 2 miesiące temu
imidi - Jak wejdziesz w słówka to po prawo jest zakładka powtórki specjalne i tam masz trudne elementy w powtórkach. Możesz tam powtarzać wszystkie słówka, które sprawiają Ci problem lub tylko trudne z danego dnia. Powtórki w tym miejscu możesz wykonywać wielokrotnie, ale nie dostajesz za nie punktów jak przy dziennych. - 2 miesiące temu
darkobo - Za powtórki specjalne też się dostaje punkty, do osiągnięcia limitu dziennego za powtórki, to jest 40 punktów (monet). - 2 miesiące temu
imidi - Dziękuję za sprostowanie. Nie widziałam żeby była pokazywana ilość punktów, dlatego myślałam że nie są przyznawane, ale w podsumowaniu dziennym rzeczywiście są dodane. - 2 miesiące temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.