ZALOGUJ SIĘ

Czemu mój AI Teacher chce kończyć rozmowę po 5-10 min?

zmodyfikowany: 4 miesiące temuostatnia aktywność: 3 miesiące temu
Jestem całkiem zadowolony z AI premium.

Jednakże kupiłem AI premium, bo rozumiałem że będę mógł rozmawiać z AI Teacher
1. Bez limitu
2. Na wybrane tematy
Jednakże AI teacher narzuca dane tematy rozmowy i chce kończy rozmowę po 10 minutach.

Czy da się rozmawiać z nim bez limitu i na wybrane tematy??
A jeśli nie, to czy planowane jest wprowadzenie zmian aby tak było??

Pozdrawiam.
Pipstaker7

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 8

AI teacher ma wielu uczniów do obsłużenia, więc kończy rozmowę po 10 minutach.
j_pawlowski
agatastaniak1 - Też mam takie wrażenie. Po przetestowaniu tej opcji odnoszę wrażenie, że jest mało atrakcyjna ponieważ feedback jest ograniczony, a o czasie rozmowy z góry przesądza AI. W takim wydaniu nie zachęca to za bardzo do prób rozmowy. Może jedynie na poziomach kompletnie początkujących, ale na średniozaawansowanym czy zaawansowanym raczej to zniechęca. - 3 miesiące temu

Jaki program kupiłeś i jak Ci się podoba?
S
sveni1

Kupiłem AI premium. Już to rozgryzłem - sprawę o którą pytałem - i jestem zadowolny z AI nauczyciela. Polecam.
Pipstaker7
4 miesiące temuzmieniany: 4 miesiące temu

hej. udalo Ci sie znalezc opcje rozmwy bex limitu? mnie tez AI teacher co chwile pogania, ze konczymy. ja go wtedy troche zagaduje i czasem sie udaje a czasem wylacza sie kiedy chce
A
annjee

Najpierw przerbobię z nim to co chce, a później jak AI chce kończyć to mówię żeby nie proponował końca rozmowy, bo ja to zrobię jeśli będę chciał zakończyć. Jednakże pomimo tego czasami potrafił AI bez powodu zakończyć spotkanie np.: po 30 minutach rozmowy - irytujące.

Szczerze wolałbym żeby była to opcja rozmowy bez narzucania temu na początku, ale pewnie przyjdzie jeszcze na to poczekać
Pipstaker7
4 miesiące temuzmieniany: 4 miesiące temu

Haaa, robię podobnie :) ostatnio powiedziałam, że chcę kontynuować rozmowę przez najbliższe 20 minut i się udało :) dziś juz zakonczył rozmowę zaraz po wyczeraniu materiału z lekcji, więc jest to chyba losowe
A
annjee

Piszecie o Buddy'm (oknie czatu pisanego)? Mi się chyba nie zdarzyło, by sam chciał kończyć, raczej po 20-30 minutach rozmowy ja chcę zakończyć...
H
Hamilton
Pipstaker7 - Mówimy o AI nauczycielce. Rozmowa głosowa. - 4 miesiące temu
Hamilton - Ok, dzięki, rozumiem. - 4 miesiące temu

trochę poza tematem , ale czy ktoś mógłby mi napisać ścieżkę jak dojsc do tego trybu. Bo albo nie moge tego znaleźć, albo otwiera mi sie cos innego. Poproszę.
Radek01265
Pipstaker7 - A czego szukasz?
Pisania z AI czy rozmowy z AI?
- 4 miesiące temu
MyroslavaRozbytska18 - @Radek01265 po przerobieniu określonej części kursu (co 3–4 tematy, średnio co 10-15 lekcji) można odbyć konwersację z wirtualną nauczycielką. To świetna okazja, by utrwalić materiał, zdobyć wskazówki i otrzymać praktyczne rady w formie rozmowy z awatarem.

Dodatkowo sugeruję zajrzeć do wątku, gdzie można znaleźć pomocną informację o Premium: https://www.etutor.pl/forum/thread/1968620-Watek_eTutora_Nowosc_na_platformie_-_Premium.html?unread
- 4 miesiące temu