ZALOGUJ SIĘ

PERRO, HOMBRE, GATO - HISZPAŃSKI

6 miesięcy temuostatnia aktywność: 5 miesięcy temu
Chciałabym zapytać ,kiedy wreszcie PERRO,GATO i HOMBRE znikną z działu dobierania podpisów do obrazków (poziom A) ,bo od kilku lat nie można się o to doprosić ?? Jak można się sensownie uczyć słówek, skoro sysytem co chwilę wrzuca te wyrazy ,niekiedy po 2 jednocześnie, wśród 3 wyrazów do wyboru ..Wielokrotnie zgłaszane do dzialu technicznego i nic z tego nie wynika.
S
subel.issima

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

mam ten sam problem a robię poziom B1 :/
E
ETUTOR-174899987

Taaaaak, też mnie to strasznie wkurza! Czy nie da się zrobić, żeby dobierało na zasadzie podobieństwa pisowni (albo chociaż sworzyć jakąś pulę losującą) żeby rzeczywiście powtórka stanowiła jakiekolwiek wyzwanie???
Bez kitu jest to kolejna drobnostka, która w zestawieniu z innymi utwierdza mnie w przekonaniu, że jak skończy mi się kurs to go po pierwsze nie odnowie, a po drugie nikomu nie polecę tego kursu. A szkoda, bo słownictwo jest fajne.
M
mpietruczuk

¡Hola! :)

Dziękujemy za cierpliwość.

Kwestia ta została zgłoszona do odpowiedniego działu.
eliza.k
Pracownik eTutor
subel.issima - Pani Elizo,to bylo już zgłaszane do "odpowiedniego dzialu" przez Was 2 LATA temu i nic z tego nie wynikło. Motywacja do nauki naprawdę bardzo spada ... - 6 miesięcy temu

Popieram! Wybór powinien być spośród podobnych wyrazów, ewentualnie wymieszanych, a nie ciągle tych samych.
M
mgddgm