![]() | Weronika.Krol |
![]() | darkobo |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
| aleksandra.rosiek Pracownik eTutor |
K | korkirw |
|
|
-1 |
|
korkirw - Można, z pełnym szacunkiem, zapytać jakie ma Pani zastrzeżenia do mojej wypowiedzi?
-
5 miesięcy temu
|
+3 |
|
Zwróciłam uwagę wyłącznie na formę wcześniejszej wypowiedzi, w której pojawiły się określenia mogące zostać odebrane jako obraźliwe. Z tego względu dokonałam jej edycji, aby zachować standardy dyskusji obowiązujące na forum. Zależy nam na merytorycznej wymianie opinii i chętnie odnosimy się do krytycznych uwag, o ile są one wyrażane w sposób rzeczowy i z szacunkiem wobec innych uczestników rozmowy. - 5 miesięcy temu |
|
|
korkirw - Proszę Pani...
Chyba przyznaje się Pani do wykonania pracy, której Pani nie wykonała. Moja wcześniejsza wypowiedź jest przedstawiona w CAŁOŚCI. Nic tu nie jest edytowane. Wszystko, a więc również wielokropek i wyraz "cenzura" w nawiasie, są mojego autorstwa i jako takie podlegają ochronie zgodnie z prawem dotyczącym własności intelektualnej :) - 5 miesięcy temu zmieniany: 4 miesiące temu |
+2 |
|
|
-3 |
|
korkirw - Proszę Pani!
Dlaczego wykasowała Pani mój komentarz na Pani wypowiedź?! Bardzo uprzejmie proszę o odpowiedź na to pytanie. Czy moja wypowiedź była w którymkolwiek miejscu niekulturalna bądź nieuprzejma? Może tylko dodam, że po pewnych doświadczeniach, mam zrzut ekranu potwierdzający to, że moja wykasowana wypowiedź znajdowała się na etutorze. Zresztą zrzut ekranu z tego co teraz napisałem również zrobię. Za odpowiedź z góry dziękuję. - 4 miesiące temu |
+3 |
|
|
|
|
korkirw - Uprzejmie proszę o wskazanie, które fakty podane przeze mnie były niezgodne z rzeczywistością. To musi być bardzo miłe mieć możliwość usuwania niewygodnych komentarzy. Prawda?
-
4 miesiące temu
|
+2 |
|
|
-1 |
T | tsienkiewicz3 |
|
ewaho - też kończę, już od czasu wprowadzenia subskrypcji straciłam serce do etutora, szkoda bo z małymi przerwami jestem tutaj od 2013 roku, ale kto by się przejmował "starymi" jak biznes i tak się kręci, pozdrawiam
-
4 miesiące temu
|
+3 |
![]() | I-Ka |