![]() | Losgumit |
N | NatalaAnjo |
|
pr0way - Z reguły po zgłoszeniu jest informacja w stylu "Dziękujemy za zgłoszenie" i za jakiś czas przychodzi na maila informacja, że wiadomość została przekazana do działu językowego. Czasami jest poprawiana szybciej czasami odpowiedź nigdy nie przychodzi - mimo wszystko warto moim zdaniem zgłaszać absolutnie każdy problem który obserwujemy bo czym lepszy kurs tym większa z niego wartość dodana :)
-
8 miesięcy temu
zmieniany: 8 miesięcy temu
|
+4 |
|
adrianna.wu - Zgłoszenia wysłane na przykład z poziomu realizowanej lekcji trafiają bezpośrednio do działu językowego, na nie odpisuje autoresponder potwierdzając ich otrzymanie. Natomiast wiadomości wysyłane na przykład z poziomu powtórek trafiają do Biura Obsługi Klienta, gdy dotyczą one funkcjonalności, wtedy my udzielamy odpowiedzi. Jeśli zagadnień językowych, wtedy przekazujemy je do działu językowego - co z naszej strony jest każdorazowo potwierdzane. Każde ze zgłoszeń jest weryfikowane przez dział językowy, a następnie zmiany są wprowadzane w przypadkach, które tego wymagają. W tej sytuacji nie możemy zagwarantować wdrożenia każdej z proponowanych sugestii/ uwag.
-
7 miesięcy temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
P | PatrykEnglis |
|
adrianna.wu - Dziękujemy za Twoje zaangażowanie. Z danych w systemie widzę, że na Twoje starsze zgłoszenia językowe zostały udzielone odpowiedzi. Brak ewentualnej informacji zwrotnej na nowsze wiadomości wynika ze zmian w obsłudze. Jednak zapewniamy, że każda z sugestii jest weryfikowana przez dział językowy, a przykłady wymagające zmiany są korygowane. W tej sytuacji nie ma gwarancji, że każda z uwag zostanie wprowadzona, bardzo nam przykro.
-
7 miesięcy temu
|
-1 |
| aleksandra.rosiek Pracownik eTutor |
|
KrzysztofJankowiak - Zrobiłem to, zadając przy okazji pytanie, czy rzeczywiście słusznie rozumuję, że jest błąd. Dostałem ogólnikową odpowiedź wygenerowaną przez automat i brak rzeczywistej odpowiedzi na moje pytanie. Na kolejny mail nie dostałem odpowiedzi w ogóle
-
6 miesięcy temu
|
+2 |
the devil to pay - idiom old-fashioned - a lot of trouble, difficulty, punishment, anger, etc.
Jak być przetłumaczył(a) na język polski? Jest w języku polskim jakiś idiom o podobnym znaczeniu? - 8 miesięcy temu
A polski idiom może by coś takiego: będzie z tego dym/gnój, polecą wióry, narobisz bigosu, narobisz szopki/trzody? - 8 miesięcy temu
Albo, w zdaniu, "będzie piekło".
I, jak zwykle, każde z powyższych zaproponowanych przez Losgumit też może pasować, a które konkretnie, to zależy od kontekstu i konwencji. Sądzę, że w niektórych sytuacjach "awantura" też mogłoby pasować (bo to słowo w j. polskim też ma różne zastosowania). - 8 miesięcy temu