ZALOGUJ SIĘ

Rekompensata - nowość. Czy warto?

7 miesięcy temuostatnia aktywność: 6 miesięcy temu
Cześć. Czy ktoś brał rekompensatę, która pojawiła się na platformie dziś lub wczoraj? Czy warto i nic nie przepada?
Pozdrawiam
W
wnogaj

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

Zaakceptowana przez pracownika eTutor
Cześć! Myślę, że warto, raczej nic nie tracisz a zyskujesz monety no i przede wszystkim ciągłość dni ( o ile ją utraciłaś z powodu ostatnich problemów technicznych).
M
Malwa90

U mnie się żadne info o rekompensacie nie pojawiło. Może dlatego, że udało mi się zachować ciągłość logowania. Choć nie każdego dnia udało mi się zrobić tyle powtórek, ile bym chciał.
darkobo
darkobo - A teraz już znalazłem. Jest dostępne po kliknięciu w monety. - 7 miesięcy temu

Ja też mam ciągłość, a info o rekompensacie możliwej do odebrania wyskakuje od wczoraj podczas każdego logowania do aplikacji.
G
giraffe_2

Chciałabym jedynie dodać, że odbiór rekompensaty za listopadowe problemy z serwisem jest możliwy w tym miejscu: https://www.etutor.pl/coins-market

Zachęcamy do skorzystania i raz jeszcze bardzo przepraszamy za wspomniane problemy techniczne.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
7 miesięcy temuzmieniany: 7 miesięcy temu
darkobo - Przyznam, że rekompensata jest nawet hojniejsza niż bym oczekiwał.
Jak ganiłem za brak informacji wtedy, gdy wystąpiły problemy techniczne, tak tutaj należy się pochwała.
- 7 miesięcy temu
aleksandra.rosiek - Dziękujemy za miłe słowa. Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z platformy było jak najbardziej komfortowe dla naszych Użytkowników. - 7 miesięcy temu

Jeszcze tylko popracujcie sprawnie nad kolejnymi poziomami (np. hiszpański c1) I będzie super 😉
Z
zaskal
aleksandra.rosiek - Potwierdzamy, że pracujemy nad kolejnymi poziomami zaawansowania w kursach - dziękujemy za cierpliwość w tym temacie :) - 6 miesięcy temu