ZALOGUJ SIĘ

Co się dzieje z aplikacją ? Dlaczego tak wolno działa ?

zmodyfikowany: 7 miesięcy temuostatnia aktywność: 7 miesięcy temu
Aplikacja w ostatnim czasie staje się nie do użytku, zamiast uczyć się angielskiego denerwuje się odświeżaniem strony 3 min. To jest dramat.
E
ETUTOR-040320184
ls9 - U mnie strasznie muli od kilku dni. Może serwer nie wyrabia z nową wersją aplikacji. - 7 miesięcy temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 7

Mi całkowicie nie działa aplikacja na telefonie wyświetla się tylko napis ups.. coś poszło nie tak..
K
katarzyna1094

mi dziala ale na telefonie na kompie mam dokladnie taki sam komunikat :-/
K
Kiniaa57

U mnie podobnie. Najgorszy jest brak komunikacji w tym aspekcie. Jeśli czyta to ktoś z obsługi/deweloperów programu to przydałby sie jasny komunikat. Coś w stylu pracujemy nad poprawą nowe info bedzie tego dnia. Brak komunikatu budzi tylko niepotrzebne emocje każdy zrozumie że jak pracujecie nad czymś to może być kłopot z apka dajcie tylko jakieś info o ramach czasowych. Pozdrawiam wszystkich
E
ETUTOR-720109957
7 miesięcy temuzmieniany: 7 miesięcy temu

Ludzie porobili sobie długi weekend to nawet usługi przysiadają :)
Problemy są od wczoraj ale był już wątek o tym, że coś robią.
pr0way
7 miesięcy temuzmieniany: 7 miesięcy temu
ETUTOR-720109957 - Problem zaczął sie kilka dni przed długim weekendem i dalej jest źle. A zwracanie uwagi obsłudze że przydalby się jasny komunikat (tak jak to robią np banki) spowodowałoby brak tego typu postów i tematów. Po prostu komunikat typu w dniach od do spodziewane są problemy techniczne byłby bardzo na miejscu. Jak to się mówi lepiej zapobiegać niż leczyć. Przesyłam Pozdrowienia Mistrzu - 7 miesięcy temu zmieniany: 7 miesięcy temu

Jest już wątek na ten temat na Forum i tam pojawiła się taka odpowiedź:
"Dziękujemy za wiadomości oraz za cierpliwość.
Rzeczywiście, obecnie występują chwilowe problemy z działaniem platformy, które mogą powodować spowolnienie lub zawieszanie się powtórek oraz lekcji. Nasz zespół już nad tym pracuje i postaramy się przywrócić pełną funkcjonalność jak najszybciej.

Przepraszamy za utrudnienia i dziękujemy za wyrozumiałość! W przypadku pytań prosimy o kontakt z naszym zespołem: [...]@etutor.pl"

Podobny tekst można też znaleźć w komentarzach pod ostatnim postem na FB
https://www.facebook.com/share/p/1BjsVDc1mn/
darkobo

Wszystko fajnie, tylko dlaczego przez niezapowiedziane problemy mamy tracić ciągłość lub
80 monet
D
Dorota1959
darkobo - Gorzej - jak masz rzucone wyzwanie, to z powrotu do przeszłości nie możesz korzystać. Tracisz monety i cały dotychczasowy streak. Oczekuję, że po uporaniu się z trudnościami technicznymi eTutor naprawi również szkody poniesione przez użytkowników. Mnie, odpukać, na razie udawało się zalogować co najmniej raz dziennie, choć czasem wymagało to kilku prób, o różnych porach dnia. - 7 miesięcy temu

Bardzo przepraszamy za problemy z funkcjonowaniem serwisu. Obecnie doświadczamy problemów technicznych, które mogą objawić się: spowolnionym ładowaniem stron, problemami z logowaniem, problemami z uruchomieniem aplikacji.
Pracujemy nad rozwiązaniem i wkrótce podamy więcej informacji.

Dziękujemy za cierpliwość i jeszcze raz przepraszamy za niedogodności.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor