ZALOGUJ SIĘ

Nowy podcast hiszpański - jak jest w innych językach?

7 miesięcy temuostatnia aktywność: 6 miesięcy temu
Miłym zaskoczeniem dziś dla mnie było pojawienie się pierwszego podcastu hiszpańskiego. Super sprawa! Choć to poziom B1 wg opisu, to prawie wszystko rozumiem (tempo trochę za szybkie). Ale (no jakieś 'ale' być musi) - bardzo brakuje mi informacji o długości, czasie trwania tego podcastu, łatwiej byłoby zaplanować 'wmontowanie' go pomiędzy inne aktywności dnia, gdyby wiadomo było z góry, ile trwa. Czy nie myśleliście w eTutorze o dodaniu takiej funkcjonalności? Nie wiem, jak jest w podcastach w innych językach, bo nie mam do nich dostępu.
G
giraffe_2
I-Ka - Widać, ile trwa, kiedy się go włączy - paseczek na dole pokazuje. W każdym razie widać w przeglądarce, nie wiem, czy w aplikacji również. - 7 miesięcy temu
adrianna.wu - W aplikacji po włączeniu nagrania również jest widoczny panel odtwarzania, w tym pasek z czasem trwania. - 6 miesięcy temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

jaki podcast hiszpański? gdzie się pojawił?
Z
zaskal

W zakładce Gry, na końcu.
I-Ka

w aplikacji niestety nie widać, nie ma paseczka :-(
G
giraffe_2
adrianna.wu - W aplikacji po włączeniu nagrania również powinien być widoczny panel odtwarzania, w tym pasek z czasem trwania.
W pierwszej kolejności zalecam odinstalowanie i zainstalowanie ponowę aplikacji, a następnie sprawdź czy pasek dalej się nie wyświetla. Jeśli nie jest widoczny prosimy prześlij nam zrzut ekranu na [...]@etutor.pl, zbadamy sprawę.
- 6 miesięcy temu