ZALOGUJ SIĘ

Czy w nowym modelu będą przeceny?

7 miesięcy temuostatnia aktywność: 7 miesięcy temu
W związku z przejściem na model subskrypcyjny (wbrew woli użytkowników, ale oczywiście co ona was obchodzi) czy będą dalej oferowane promocje na pakiet na rok z okazji Black Friday lub pod koniec abonamentu? Bo szcerze mówiąc obecna cena jest totalnie przeginką.
lovechocolate

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Firma wykorzystała sunk cost effect. Mam prawie 15 tysięcy dodanych elementów. Ciężko będzie się gdzieś przenieść przy założeniu, że nie mogę pobrać bazy słówek.
Tymczasem nie jestem w stanie zalogować się do usługi na komórce, z której korzystam najczęściej.
Marg-g
adrianna.wu - Obecnie występują problemy z działaniem platformy, które mogą powodować spowolnienie lub zawieszanie się serwisu. Nasz zespół już nad tym pracuje i postaramy się przywrócić pełną funkcjonalność jak najszybciej.
Przepraszamy za utrudnienia i dziękujemy za wyrozumiałość!
- 7 miesięcy temu

Promocje na nasze kursy będą pojawiać się regularnie. W tej sytuacji podczas Black Week nie ominą one naszej platformy. Zachęcamy do śledzenia udostępnianych przez nas informacji. Co ważne – cena promocyjna z ofert okazjonalnych obowiązuje również przy automatycznym odnowieniu subskrypcji co 12 miesięcy (do momentu dobrowolnej anulacji; nie dotyczy oferty na pierwszy zakup dla nowych użytkowników).

Z promocji może skorzystać każdy użytkownik, który nie ma aktywnego dostępu do danego kursu w modelu subskrypcyjnym.

Na nowy model rozliczenia można przejść zarówno po wygaśnięciu abonamentu, jak i jeszcze w trakcie jego trwania - niewykorzystane dni zostaną dodane do Twojej subskrypcji.

PRZYKŁAD: jeśli wykupisz roczną subskrypcję, mając jeszcze 25 dni aktywnego abonamentu, wydłużymy Twój dostęp o ten czas. Ostatecznie zyskasz aż 390 dni dostępu: 365 dni z nowej subskrypcji + 25 dni z dotychczasowego abonamentu.
adrianna.wu
7 miesięcy temuzmieniany: 7 miesięcy temu
lovechocolate - Czyli jeśli kupię teraz rok dostępu w cenie promocyjnej, to kolejne odnowienie będzie w tej samej cenie? - 7 miesięcy temu
korkirw - Ależ skąd! Odnowienie będzie w niższej cenie! Od teraz każde kolejne odnowienie będzie w niższej cenie niż poprzednie, aż dojdzie do tego, że etutor będzie dopłacał do odnowień. - 7 miesięcy temu