Czy naprawdę kalendarz musi być taki ukryty w ustawieniach?
3 dni temuostatnia aktywność: przedwczoraj
Nie wiem już ile czasu minęło ale była afera o to że nagle zniknął kalendarz powtórek i teraz trzeba wchodzić jakoś dziwnie żeby zaznaczyć dzień wolny czy sprawdzić obłożenie dni. Naprawdę tylko ja mam obecnie wątpliwości co do obecnego rozwiązania czy może tylko ja korzystam w kalendarza? Skoro firma chce żebyśmy szczodrze płacili subskrypcje to mogła by się też trochę przyłożyć bo jakoś zamarły prace nad usprawnieniami aplikacji albo może tylko ja to tak widzę
Nie wiem już ile czasu minęło ale była afera o to że nagle zniknął kalendarz powtórek i teraz trzeba wchodzić jakoś dziwnie żeby zaznaczyć dzień wolny czy sprawdzić obłożenie dni. Naprawdę tylko ja mam obecnie wątpliwości co do obecnego rozwiązania czy może tylko ja korzystam w kalendarza? Skoro firma chce żebyśmy szczodrze płacili subskrypcje to mogła by się też trochę przyłożyć bo jakoś zamarły prace nad usprawnieniami aplikacji albo może tylko ja to tak widzę
1. Powtórki > Więcej (trzy kropki) > Ustawienia powtórek > Kalendarz powtórek
2. Menu > Ustawienia konta > Ustawienia powtórek > Kalendarz powtórek
3. lub poprzez link - https://www.etutor.pl/repetitions/repetitions-calendar
Rozumiemy, że ta zmiana może nie być zadowalająca. Jednocześnie chcemy podkreślić, że zawsze intensywnie pracujemy nad rozwijaniem Platformy oraz naszych kursów, ale nie wszystkie zmiany są widoczne od razu. - przedwczoraj zmieniany: przedwczoraj
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.