ZALOGUJ SIĘ

Czy naprawdę kalendarz musi być taki ukryty w ustawieniach?

3 dni temuostatnia aktywność: przedwczoraj
Nie wiem już ile czasu minęło ale była afera o to że nagle zniknął kalendarz powtórek i teraz trzeba wchodzić jakoś dziwnie żeby zaznaczyć dzień wolny czy sprawdzić obłożenie dni. Naprawdę tylko ja mam obecnie wątpliwości co do obecnego rozwiązania czy może tylko ja korzystam w kalendarza? Skoro firma chce żebyśmy szczodrze płacili subskrypcje to mogła by się też trochę przyłożyć bo jakoś zamarły prace nad usprawnieniami aplikacji albo może tylko ja to tak widzę
wp73
aleksandra.rosiek - Zależało nam na tym, aby funkcje obejmujące powtórki były w jednym miejscu, dlatego zostały zebrane w ustawieniach powtórek - można do nich trafić poprzez :
1. Powtórki > Więcej (trzy kropki) > Ustawienia powtórek > Kalendarz powtórek
2. Menu > Ustawienia konta > Ustawienia powtórek > Kalendarz powtórek
3. lub poprzez link - https://www.etutor.pl/repetitions/repetitions-calendar

Rozumiemy, że ta zmiana może nie być zadowalająca. Jednocześnie chcemy podkreślić, że zawsze intensywnie pracujemy nad rozwijaniem Platformy oraz naszych kursów, ale nie wszystkie zmiany są widoczne od razu.
- przedwczoraj zmieniany: przedwczoraj

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Około miesiąc temu napisałam do etutora w zakładce zgłoszenia sugestii, żeby dodać ikonę kalendarza koło ikony ustawień w menu. Byłby to jeden klik a nie teraz jak wchodzisz w ustawienia to aż trzy. Odpowiedziano mi, że przekazują sugestię gdzieś dalej. Jak widać nic się nie zmieniło.
N
natwoj157

Były już batalie o wyeksponowanie kalendarza, nic nie dały. Ja po prostu już o nim nawet zapomniałam :)
K
Konwalia-Majowa