10 miesięcy temuostatnia aktywność: 8 miesięcy temu
1. Będę uzupełniał - uwagi stopniowo
2. Słownik Diki - zarządzający oraz zespół nauczycielski.
- ZREZYGNOWANO Z ODPOWIEDZI W CIĄGU 24 H NA PYTANIA O PROBLEMATYKĘ DIKI / JEST TO OLBRZYMIA STRATA DLA STUDENTÓW ORAZ DLA DLA JAKOŚCI SŁOWNIKA DIKI /.
To jest obniżenie znaczne oferty e.tutor.pl.
1. Będę uzupełniał - uwagi stopniowo
2. Słownik Diki - zarządzający oraz zespół nauczycielski.
- ZREZYGNOWANO Z ODPOWIEDZI W CIĄGU 24 H NA PYTANIA O PROBLEMATYKĘ DIKI / JEST TO OLBRZYMIA STRATA DLA STUDENTÓW ORAZ DLA DLA JAKOŚCI SŁOWNIKA DIKI /.
Ze względu na dużą liczbę zapytań użytkowników, czas oczekiwania na odpowiedź może się wydłużyć. Staramy się jednak odpowiadać możliwie najszybciej na pytania dotyczące funkcji serwisu, cen, promocji oraz innych kwestii ogólnego charakteru (pamiętając, że niektóre z nich mogą wymagać szczegółowej weryfikacji, a co za tym idzie dodatkowego czasu).
W przypadku zapytań językowych nie jesteśmy w stanie prowadzić indywidualnych konsultacji – bardzo nam przykro. Każde zgłoszenie jest jednak przez nas weryfikowane, a wszelkie niezbędne poprawki są sukcesywnie wprowadzane.
Jednocześnie chcielibyśmy zaznaczyć, że słownik Diki, choć powiązany z platformą eTutor, nie stanowi integralnej części kursów dostępnych na platformie. Udzielanie indywidualnych odpowiedzi językowych nigdy nie było częścią oferty, dlatego brak takich odpowiedzi nie wiąże się z jej obniżeniem. Zmiany w sposobie działania zespołu sprawiły, że informacja zwrotna na zgłoszenia językowe nie jest już udzielany w takim zakresie jak wcześniej.
Pani Adrianno bardzo mi przykro, że nie moja korespondencja z zespołem etutor.pl była zupełnie iślanna Pani to określa. Odpowiedzi na pytania językowe dotyczące lekcji. Ćwiczeń, Diki były udzielane w ciągu 24 godzin - co służyło usuwaniu błędów oraz poprawie zawartości serwisu.
Proszę przejrzeć moją korespondencję z zespołem etutor.pl. przed wprowadzeniem zmian. Obecna sytuacja jest obniżeniem serwisu że szkodą dla oferty
Nawet nie warto zgłaszać błędów ortograficznych
Przykro mi że czuję się moralnie by napisać tę odpowiedź.
Pani Adrianno bardzo mi przykro, że nie moja korespondencja z zespołem etutor.pl była zupełnie iślanna Pani to określa. Odpowiedzi na pytania językowe dotyczące lekcji. Ćwiczeń, Diki były udzielane w ciągu 24 godzin - co służyło usuwaniu błędów oraz poprawie zawartości serwisu.
Proszę przejrzeć moją korespondencję z zespołem etutor.pl. przed wprowadzeniem zmian. Obecna sytuacja jest obniżeniem serwisu że szkodą dla oferty
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.