Te egzaminy nie mają jakiegokolwiek sensu.
Ja akurat zapłaciłem monetami ale wywalanie na to 169 zł nie ma żadnego sensu. Zadania są głupio zrobione bo nawet nie jest wytłumaczone w jaki sposób je wykonać tylko masz napisane by uzupełnić luki w zdaniach. Przestrzegam każdego by tego nie kupował bo to jest nic więcej jak scam.
Te egzaminy nie mają jakiegokolwiek sensu.
Ja akurat zapłaciłem monetami ale wywalanie na to 169 zł nie ma żadnego sensu. Zadania są głupio zrobione bo nawet nie jest wytłumaczone w jaki sposób je wykonać tylko masz napisane by uzupełnić luki w zdaniach. Przestrzegam każdego by tego nie kupował bo to jest nic więcej jak scam.
@Arek34, przepraszamy za późną odpowiedź. Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że egzamin nie spełnił Twoich oczekiwań. Zadania polegające na uzupełnianiu luk opierają się na wyborze jednej poprawnej odpowiedzi z kilku opcji – zgodnej z kontekstem oraz zasadami gramatycznymi na poziomie B2, który, według naszych danych, właśnie realizowałeś.
Zauważyliśmy również, że część pisemna (wypracowanie, które powinno zawierać ok. 230–260 słów), była bardzo krótka (jedno zdanie składające się z 17 słów), co niestety wpłynęło na końcowy wynik.
Rozumiemy frustrację, ale zapewniamy, że struktura i poziom egzaminu są zgodne ze skalą Rady Europy.
Możemy zwrócić 9000 monet, które przeznaczyłeś na egzamin i usunąć to podejście - daj znać, czy takie rozwiązanie będzie dla Ciebie dogodne.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.