ZALOGUJ SIĘ

drukowane lekcje z podstaw języka??

2 miesiące temuostatnia aktywność: miesiąc temu
hej wszystkim!
Czy jest możliwość pobrać lekcje w formacie pdf albo txt do druku by móc sie uczyć z kartki??
E
ETUTOR-745740633

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

A od kiedy boty uczą się z kartki?
j_pawlowski
ETUTOR-745740633 - Nie rozumiem pytania? Jakie znowu boty?? Boty kupują premium zeby uczyć się języka? xD - 2 miesiące temu
darkobo - @j_pawlowski - od pewnego czasu eTutor chyba nie wymaga tworzenia indywidualnego nicka tylko nadaje automatycznie numerki. Zakąłdam, Dla mnie to kiepski pomysł, bo później ciężko się zorientować kto jest kto i co kto napisał. Ale niekoniecznie ETUTOR z numerkiem to musi być bot. - 2 miesiące temu
adrianna.wu - Przyznam, że nie do końca wiedziałam skąd podejrzenie o bocie 🙈 Jak @darkobo wspomniał od jakiegoś czasu podczas zakładania konta nie jest konieczne tworzenie swojego loginu, system tworzy je automatycznie. Jednak jednorazowo zmienić nazwę użytkownika można w ustawieniach konta, a w razie kłopotu prosimy o kontakt na [...]@etutor.pl przesyłając dwie propozycje nowego loginu. - miesiąc temu
darkobo - Pani Adrianno, ten pomysł z numerkami pewnie przyspiesza proces rejestracji nowego użytkownika, ale chyba nie jest najlepszy. Za chwilę będziemy mieć same ETUTOR-iluśtamcyfrowaliczba. To takie trochę odczłowieczanie, jak dla mnie. - miesiąc temu
adrianna.wu - Panie Dariuszu, część użytkowników zgłaszało kłopot z tworzeniem samodzielnie loginów (kłopot z korektą loginu w przypadku użycia znaków niedozwolonych, podana propozycja jest zajęta przez inną osobę, brak pomysłów na nową), stąd też taka zmiana. Rozumiem, że nowe automatyczne loginy są mało ludzkie, jednak w ustawieniach konta (Menu > Ustawienia konta > Twoje dane - https://www.etutor.pl/profile/my-data) będzie można jednorazowo dokonać zmiany lub napisać do nas w tej sprawie, chętnie spersonalizujemy nazwę użytkownika. - miesiąc temu

@ETUTOR-745740633 - nie ma takiej możliwości. Tylko na piechotę, czyli ctrl+A (ewentualnie zwykłe zaznaczenie myszką, jeśli nie chcesz mieć śmieci), ctrl+C, ctrl+V w nowym dokumencie, albo zapisywanie poszczególnych stron do pdf )swego czasu tak robiłem ze szczególnie interesującymi mnie notatkami gramatycznymi). I szczerze mówiąc, nie spodziewam się, aby coś w tym względzie się zmieniło w przewidywalnej przyszłości.
darkobo
ETUTOR-745740633 - tak wlasnie robie. szkoda bo musze robić to na kompie a niechce mi się za bardzo odpalać specjalnie po to. - 2 miesiące temu

Treści naszych kursów dostępne są jedynie w wersji elektronicznej na platformie eTutor.pl. Natomiast w formacie pdf można pobrać fiszki z trzech obszarów:

1. Menu > Słówka > Do nauczenia - https://www.etutor.pl/words - znajdują się tam listy słówek, które nie zostały jeszcze wykonane w ramach lekcji;

2. Menu > Słówka > Dodane do powtórek - https://www.etutor.pl/words/added - są tu listy słówek z już zrealizowanych lekcji;

Będą już w sekcji 'Do nauczenia' lub 'Dodane do powtórek', wystarczy kliknąć w interesującą nas kategorię – wyświetlą sie wówczas wszystkie listy słówek dostępne w ramach danego zagadnienia. Następnie należy kliknąć po prawej stronie w liczbę elementów przy wybranej liście. Po przejściu na stronę należy skorzystać z odnośnika „Pobierz fiszki”, aby pobrać plik w formacie pdf. Pobranie fiszek z sekcji Do nauczenia oraz Dodane do powtórek dostępne jest z poziomu przeglądarki internetowej na komputerze.

3. oraz z własnych list słówek wchodząc w Menu > Słówka > Twoje słówka (https://www.etutor.pl/words/user-words) > przy wybranej liście należy kliknąć Więcej (trzy kropki) > Lista elementów. Natomiast fiszki z sekcji Twoje słówka można pobrać na komputerze oraz na telefonie zarówno z aplikacji jak i przeglądarki internetowej.
adrianna.wu
Pracownik eTutor
mazan24 - Adrianna.wu BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ NA MOJE WIADOMOŚĆ
pozdrawiam
- 2 miesiące temu
adrianna.wu - @mazan24 - Odpowiedź na Twojego wczorajszego maila w sprawie zwrotu została wysłana dzisiaj, około 40 minut temu. Ze względu na dużą liczbę zgłoszeń, czas oczekiwania może być wydłużony.

Dodam, że wszystkie prośby o zwrot zgłoszone w ciągu 14 dni od zakupu są rozpatrywane pozytywnie. Nawet jeśli odpowiedź z naszej strony pojawiłaby się po tym czasie, liczy się data wysłania zgłoszenia, a nie jego odczytanie – Twoja prośba zostanie więc uwzględniona zgodnie z regulaminem.
- 2 miesiące temu