E | ETUTOR-745740633 |
![]() | j_pawlowski |
ETUTOR-745740633 - Nie rozumiem pytania? Jakie znowu boty?? Boty kupują premium zeby uczyć się języka? xD
-
2 miesiące temu
|
+2 |
darkobo - @j_pawlowski - od pewnego czasu eTutor chyba nie wymaga tworzenia indywidualnego nicka tylko nadaje automatycznie numerki. Zakąłdam, Dla mnie to kiepski pomysł, bo później ciężko się zorientować kto jest kto i co kto napisał. Ale niekoniecznie ETUTOR z numerkiem to musi być bot.
-
2 miesiące temu
|
+2 |
![]() |
|
darkobo - Pani Adrianno, ten pomysł z numerkami pewnie przyspiesza proces rejestracji nowego użytkownika, ale chyba nie jest najlepszy. Za chwilę będziemy mieć same ETUTOR-iluśtamcyfrowaliczba. To takie trochę odczłowieczanie, jak dla mnie.
-
miesiąc temu
|
|
![]() |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | darkobo |
ETUTOR-745740633 - tak wlasnie robie. szkoda bo musze robić to na kompie a niechce mi się za bardzo odpalać specjalnie po to.
-
2 miesiące temu
|
0 |
![]() | adrianna.wu Pracownik eTutor |
![]() Dodam, że wszystkie prośby o zwrot zgłoszone w ciągu 14 dni od zakupu są rozpatrywane pozytywnie. Nawet jeśli odpowiedź z naszej strony pojawiłaby się po tym czasie, liczy się data wysłania zgłoszenia, a nie jego odczytanie – Twoja prośba zostanie więc uwzględniona zgodnie z regulaminem. - 2 miesiące temu |
+1 |