K | korkirw |
K | korkirw |
korkirw - Mogę ty wyraźnie napisać: dzień w którym skończy się ważność mojego abonamentu będzie moim ostatnim dniem na e-tutorze. Zresztą e-tutor nie jest tu wyjątkiem, nie korzystam z żadnego modelu subskrypcji, sama myśl o tym budzi u mnie głębokie obrzydzenie. Oczywiście rozumiem, że jako pracownik musisz uzasadniać pewne tezy, nawet jeśli jest im daleko od rzeczywistości, ale cóż wrażenie pozostaje. Zresztą moją żonę też stracicie i myślę, że jeszcze wielu innych użytkowników. Czy skompensuje się to dla Was korzyściami, o których pisałem wyżej? Nie wiem i prawdę mówiąc nieszczególnie mnie to interesuje.
-
2 miesiące temu
|
|
korkirw - Kończę swój przydługi wywód. Raczej już się w tym temacie nie będę wypowiadał, bo nie ma sensu bym po raz kolejny powtarzał to samo. Zostaję z pewnym niesmakiem, który prawdę mówiąc nie wiem do kogo kierować. Ja znam swoją wersję i nie mam już zamiaru do niej przekonywać. Straciłem bardzo dużo czasu na tę korespondencję i naprawdę jestem bardzo ciekawy jak to sie stało, że 10 sierpnia zostałem zignorowany przez system. Nie chodzi mi tutaj o te punkty, które straciłem, ale o pewną zasadę.
-
2 miesiące temu
|
|
I-Ka - Być może po prostu system akurat w tym momencie zawiódł... Systemy elektroniczne bywają zawodne, doświadczam tego dość regularnie (na zupełnie innych systemach, nie na e-tutorze) i tak, jest to irytujące. Czy może się zdarzyć tak, że informatycy tego nie wykryją - nie wiem, to nie moja branża. Współczuję w każdym razie.
A Panią Adriannę pozdrawiam serdecznie - w moim rankingu też przoduje :) - 2 miesiące temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
10 sierpnia LOGOWAŁEM się na e-tutorze i zrobiłem powtórki, które jak nie zostały mi zaliczone!!!
Mogę nawet napisać kiedy to było.
Było to między 14.00 po moim powrocie do mieszkania a 14.30 czyli przed wyjściem na spotkanie.
Z racji tych zdarzeń DOSKONALE to pamiętam! - 2 miesiące temu
Napisałem wyraźnie, że 10 sierpnia logowałem się na e-tutorze i wykonałem powtórki. Tak się składa, że widziała to moja żona (rozmawiałem z nią o tym 11 sierpnia), więc nie jest to przykład mojej schizofrenii. To, że skorzystałem 11 sierpnia z powrotu(zrobiłem to odruchowo, bo nie chciałem mieć przerwy, później sobie przypomniałem, że przecież logowałem się w niedzielę), nie jest dowodem na moją nieobecność na platformie. Świadczy o tym, że platforma nie działa poprawnie, bo nie uznała mi mojego obecności na e-tutorze. Twoje przekonanie, że jest jak piszesz wynika z wiary w nieomylność systemu? Pytałaś o to dział techniczny??? - 2 miesiące temu
Tutaj, też macie problem w systemie (nie podejrzewam, przecież absolutnie celowego działania...).
Taka sytuacja jaką opisałem wcześniej przydarzyła się mi kilka razy. Więc jako fizyk powiem, że z punktu widzenia prawdopodobieństwa, jest niemożliwe żeby dokładnie w tym samym czasie co ja dawałem minus, jednocześnie DOKŁADNIE dwie osoby dawały plusa. Jednokrotne zdarzenie jest mało prawdopodobne, ale kilka razy z rzędu praktycznie niemożliwe. W systemie było tak ustawione, że nie mogłaś mieć oceny ujemnej. Teraz jest to już możliwe, więc widzę, że dział techniczny poprawił (wycofał?) to dziwne działanie. - 2 miesiące temu
W tym przypadku, aby oszacować prawdopodobieństwo (o ile w ogóle można tu mówić o prawdopodobieństwie) kilkukrotnego (to znaczy ilu? dwu? trzy? czterokrotnego?) wystąpienia sytuacji błyskawicznej reakcji dwoma plusami na minusa, trzeba byłoby mieć co najmniej informacje o liczbie użytkowników mniej lub bardziej regularnie przeglądających Forum i będących na tym Forum aktywnymi użytkownikami. Pora dnia też może mieć tu znaczenie. - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu
Moim zdaniem sytuację da się jeszcze wyjaśnić. Kliknij w monety i zjedź na dół ekranu, kliknij "Pokaż historię za ostatnie 14 dni" i znajdź 10 sierpnia. Jeśli faktycznie robiłeś w tym dniu powtórki, to będą tam naliczone punkty, chyba, że powtórek było mniej niż 10, to wtedy kicha. Zrób zrzut ekranu i wyślij na [...]@etutor.pl - 2 miesiące temu
Jest jeszcze możliwość, że korkirw robił powtórki w dniu 10.08 logując się na inne konto, ale to tylko moje wymysły oparte na doświadczeniach innych użytkowników. - 2 miesiące temu
Wiem o tym, że mogę sprawdzić historię za ostatnich kilka dni. I rzeczywiście nie mam tutaj przyznanych monet. Rzecz w tym, że ja WIEM, że się logowałem i robiłem powtórki (po prostu miałem pewne zdarzenie, na tle, którego logowanie do e-tutora bardzo mi się utrwaliło, gdyby to było w innym czasie to może bym nawet nie był w stanie sobie tego odtworzyć).
Robiłem to na swoim koncie, bo nie mam innego konta. Na konto żony się nie loguję, nie znam jej hasła i nie odczuwam potrzeby by je znać. - 2 miesiące temu
Niestety, ani ja, ani system nie jesteśmy nieomylni. Jednak nie odnotowano żadnych błędów ani przerw w działaniu platformy, które mogłyby wpłynąć na brak zapisu aktywności w tym dniu (sprawdziłam tę kwestię z zespołem technicznym).
Zdaję sobie sprawę, że sytuacja jest frustrująca, zwłaszcza jeśli masz pewność, że korzystałeś z platformy. Jednak w naszej komunikacji opieramy się na danych systemowych, które – według dostępnych logów – nie potwierdzają aktywności z 10 sierpnia. - 2 miesiące temu
Oprócz sprawdzenia aktywności w markecie o której wspominał @darkobo - https://www.etutor.pl/coins-market?showCoinsHistory=1#coinsHistory
dodatkowo można wejść w Menu > Ustawienia konta > Historia logowań - https://www.etutor.pl/profile/history/login (na obu kontach: Twoim i żony). - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu
Cała ta sytuacja jest dla mnie trochę surrealistyczna. - 2 miesiące temu
Co do formy zwracania się do mnie... Jestem przyzwyczajony do takiego standardu, że uczestnicy zwracają się do siebie bezpośrednio, przez Ty. Natomiast jeśli chodzi o personel(nie jest to określenie pejoratywne np. wykładowców na uczelni też uważam za personel) to tutaj jestem przyzwyczajony do formy Pan, Pani. - 2 miesiące temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.