ZALOGUJ SIĘ

Fałszywa nieobecność na e-tutorze

przedwczorajostatnia aktywność: 32 minuty temu
Uprzejmie proszę o odpowiedź dlaczego nie została mi zaliczona wczorajsza aktywność na e-tutorze!
Wczoraj był ostatni dzień siedmiodniowego wyzwania, więc powinienem otrzymać 100 monet. Zamiast tego dzisiaj okazało się, że nie dość, że nie mam premii to jeszcze muszę płacić za powrót do przeszłości.
Z całą pewnością wczoraj się logowałem i zrobiłem powtórki. Dziś widzę, że nie zostało to uwzględnione.
O co chodzi???
To jest bardo niefajne!
K
korkirw
adrianna.wu - Wyzwanie rzuciłeś 5 sierpnia i trwało przez 7 dni, więc do 11 sierpnia. Wczoraj zostało odnotowane logowanie i aktywność. Niezaliczone wyzwanie związane jest w nieobecnością 10 sierpnia. - wczoraj
korkirw - To jest nieprawda!
10 sierpnia LOGOWAŁEM się na e-tutorze i zrobiłem powtórki, które jak nie zostały mi zaliczone!!!
Mogę nawet napisać kiedy to było.
Było to między 14.00 po moim powrocie do mieszkania a 14.30 czyli przed wyjściem na spotkanie.
Z racji tych zdarzeń DOSKONALE to pamiętam!
- wczoraj
korkirw - Mam jeszcze jedno pytanie, tym razem związane z plusami i minusami, które można stawiać przy wypowiedzi. Dlaczego masz (skoro się tykamy to się tykamy) plusa? Na początku nic nie było. Postawiłem minusa po czym pojawiło się +1 . Po ponownym postawieniu minusa liczba zniknęła. Po kolejnym postawieni minusa znowu pojawiło się +1. Taka arytmetyka jest dla mnie czymś zaskakującym. Z drugiej strony to jest chyba dobra forma obrony przed negatywnymi ocenami... - wczoraj
adrianna.wu - W przypadku wykonanych powtórek zostałoby to odnotowane, a w związku z tym również obecność 10 sierpnia. Nieobecność tego dnia potwierdza skorzystanie z Powrotu do przeszłości (wydanie 40 monet) w dniu 11 sierpnia, aby odzyskać brak logowania poprzedniego dnia. Funkcja ta jest dostępna tylko, gdy dzień wcześniej użytkownika nie było na platformie. Warunkami koniecznymi do zrealizowania wyzwania waleczny tydzień są: nauka 7 dni pod rząd i nie korzystanie z powrotu do przeszłości w ciągu tych 7 dni (informacja w markecie - https://www.etutor.pl/coins-market). Niestety, warunki nie zostały spełnione, dlatego wyzwanie nie zostało zaliczone i nie została przyznana nagroda - bardzo nam przykro. - 3 godziny temu
adrianna.wu - Przykro mi, że moja odpowiedź nie jest satysfakcjonująca. Z ocen odpowiedzi i komentarzy (plusy i minusy) mogą korzystać wszyscy użytkownicy platformy eTutor. Z opisanej sytuacji mogę wnioskować, że po Twoim minusie, kilka osób zaplusowało mój komentarz, dlatego ocena się zmieniła (jest to poprawne działanie mechanizmu). Nie ma tutaj informacji szczegółowych określających ile minusów oraz ile plusów uzyskała dana odpowiedź lub komentarz. - 3 godziny temu zmieniany: 32 minuty temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.