Chciałbym się spytać jak wejść w czat AI nie musząc szukać go w poszczególnych lekcjach? Czy jest w ogóle taka możliwość? Fajna byłaby opcja z zakładką AI i możliwością wybrania tematu rozmowy.
Chciałbym się spytać jak wejść w czat AI nie musząc szukać go w poszczególnych lekcjach? Czy jest w ogóle taka możliwość? Fajna byłaby opcja z zakładką AI i możliwością wybrania tematu rozmowy.
Wspomniane przez Ciebie ćwiczenia można znaleźć w taki sposób: zakładka Lekcje > Więcej (trzy kropki) > Strony lekcji według typu > z selektora należy zaznaczyć typ ćwiczenia "quest" > wybrać kurs i poziom zaawansowania lub możesz skorzystać z linku: https://www.etutor.pl/lessons/by-type?learningLevel=2&newLessonPageType=QUEST
Chciałabym dodać, że przekazałam Twoją sugestię do odpowiednich osób w naszym zespole. :)
HELLO, Pani MyroslavaRozbytska18,
Ja, Jerzy dzisiaj zrobiłem owe ćwiczenie czatowe z AI. Jestem pełen satysfakcji i wdzięczny redakcji "Etutor.pl" za ten rewelacyjny pomysł. Mikrofon mam kiepski ale mogłem pogadać, ot co. Super dzięki za naprawę mojej gramatyki po zakończeniu ćwiczenia. TEGO mi już dawno brakowało na "Et".
Obdarowuję super "1" dla Pani Myrosłava oraz dla Makuxx za zadane pytanie. Ja, Wdzięczny student, Dziękuję💖😉 bardzo!
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.