ZALOGUJ SIĘ

chat AI - jak go otworzyć?

tydzień temuostatnia aktywność: 3 dni temu
Chciałbym się spytać jak wejść w czat AI nie musząc szukać go w poszczególnych lekcjach? Czy jest w ogóle taka możliwość? Fajna byłaby opcja z zakładką AI i możliwością wybrania tematu rozmowy.
M
makuxx

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Wspomniane przez Ciebie ćwiczenia można znaleźć w taki sposób: zakładka Lekcje > Więcej (trzy kropki) > Strony lekcji według typu > z selektora należy zaznaczyć typ ćwiczenia "quest" > wybrać kurs i poziom zaawansowania lub możesz skorzystać z linku: https://www.etutor.pl/lessons/by-type?learningLevel=2&newLessonPageType=QUEST

Chciałabym dodać, że przekazałam Twoją sugestię do odpowiednich osób w naszym zespole. :)
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
6 dni temuzmieniany: 3 dni temu

HELLO, Pani MyroslavaRozbytska18,
Ja, Jerzy dzisiaj zrobiłem owe ćwiczenie czatowe z AI. Jestem pełen satysfakcji i wdzięczny redakcji "Etutor.pl" za ten rewelacyjny pomysł. Mikrofon mam kiepski ale mogłem pogadać, ot co. Super dzięki za naprawę mojej gramatyki po zakończeniu ćwiczenia. TEGO mi już dawno brakowało na "Et".
Obdarowuję super "1" dla Pani Myrosłava oraz dla Makuxx za zadane pytanie. Ja, Wdzięczny student, Dziękuję💖😉 bardzo!
jerzy_pozoga