E | efogt |
A | ArchiCzerwin |
efogt - Archi jak zawsze fachowa i zadowalająca odpowiedź. To takie proste przekazać komuś troszkę swojej wiedzy i wytłumaczyć dane zagadnienie w prostych swoich słowach....Wtedy człowiek naprawdę potrafi zrozumieć gdzie tkwi problem:)Dzięki serdeczne.
Pozdrawiam. - 13 lat temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | quantum137 |
efogt - Dzięki Rafał:) OALD mam, raczej chodziło mi o wytłumaczenie swoimi słowami bo ze słownikowych regułek niestety nie do końca byłam pewna a jak człowiek pozna zdanie innych osób co mysla na dane zagadnienie to wtedy jest fajnie i zrozumiale....
Pozdrawiam. - 13 lat temu |
+1 |
quantum137 - Mam tylko kilka minut, także nie dałbym rady zagłębiać się w temat.
Co do tego co inni myślą hmmm tutaj przydałby się lekarz, bo zwykły człowiek nie będzie widział większej różnicy. Pozdrówka! - 13 lat temu |
0 |
efogt - Chyba nie mamy tu żadnego lekarza bo nie zagłębił się w temat ale co racja to racja Rafał:)
Pozdrawiam:) - 13 lat temu |
+1 |
![]() | TLK |
efogt - Cześć Tomek:) No i mamy fachową odpowiedź ponieważ na pytanie odpowiedział lekarz:) Dziękuję paie doktorze:) Mam nadzieję że nie masz mi za złe że w ten sposób się do Ciebie zwróciłam:)
Pozdrawiam serdecznie, dziękuję za odpowiedź, kłaniam się nisko:) Niestety znasz problem możności zatwierdzenia tylko dwóch odpowiedzi? Właśnie. Przepraszam ale nie mam możliwości zatwierdzenia trzeciej odpowiedzi:( - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |