ZALOGUJ SIĘ

potato: bit burner oraz too dry

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
"Some of them were even a bit burned. She said that she found the potatoes too dry" Czy ktoś podziela moją opinię, że mowa o podobnym stnie potrawy?
karolusrex

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

bit burned - ciut przypalone
too dry - zbyt suche

wprawdzie przypalone jest zwykle także suche, ale to nie to samo
Bilberry
ipon - Te przypalone zwylke mają specyficzny zapach swądu i mój alarm juz by wył a te suche są ciche - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
zolzica - ipon, dobre :D - 13 lat temu

jeżeli chodzi o smak to macie 100% racji, ale odpowiadając na pytania do lekcji nigdy nie jestem pewny gdzie jest granica pomiędzy taki sam a podobny, stąd moje wątpliwości. W tym przypadku łobuz zabrał mi 1 punkt za błędną odpowiedz. Pozdrowienia
karolusrex
wacek6713 - W mojej karierze na e-tutor dałem chyba ze dwa minusy, ale była to całkowita ignorancja i poniżanie ludzi uczących się na tym portalu. Czasem omyłkowo źle, lub nie jasno sformułowane pytanie nie kwalifikuje się do natychmiastowej negatywnej reakcji, ale wiadomo, że są ludzie, którym takie zachowanie sprawia przyjemność. Ja przed chwilą też otrzymałem minusa, ale gdyby wszyscy reagowali w ten sposób na odmienność zdania na jakiś temat, to wszyscy bylibyśmy na minusie. - 13 lat temu
Ewa-Sally - karolusrex: Jeśli ci zależy, to odśwież sobie stronę z tym pytaniem i popraw odpowiedź, wtedy ci łobuz odda ten punkt ;) - 13 lat temu
wacek6713 - Nigdy nie poprawiam odpowiedzi, mylić się-rzecz ludzka. - 13 lat temu
Ewa-Sally - Jak kto lubi ;)
Ja jako wzrokowiec wolę poprawić i napatrzeć się na poprawne rozwiązania, żeby mi się utrwaliło bez błędów.
- 13 lat temu
karolusrex - jak słusznie Ewa-Sally zauważyła pisząc łobuz miałem na myśli e-tutora a nie nas biednych uczących się; pozdrowienia - 13 lat temu