ZALOGUJ SIĘ

Looks after pets

15 lat temu
Looks after pets-opiekuje się zwierzętami domowymi.
Czy to sformułowanie jest czesto używane.
C
conrado115

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

To bardzo zależy w jakim środowisku się otaczasz.
Ostatnio /w tvn pokazywali/, że bodajże w Kieleckim Schronisku dla zwierząt próbowali sprawdzić wytrzymałość psa bez wody i jedzenia.
Wytrzymało biedaczysko niecałe 3 m-ce :(
Dla tych ludzi w Kielcach to ,,Look after pets" nie dojdzie do głów na pewno /!/,
ale dla wszelakiego pospólstwa ,,Look after pets" są nam znane i będą zawsze przestrzegane.

ps.mam teraz takiego w domu psiaka co chcieli kiedyś wrzucić do Wisły, ale córa jakoś go obroniła. Piesek jest kochany i zawsze będzie ,,Look after pet".
W Kielcach, opiekunowie schroniska dla zwierząt tego pojęcia nie znają, a szkoda.
A to Wasze schronisko dla zwierząt w Kielcach to jest wstyd dla Was w skali całego świata /!/
Z
zenstef
15 lat temuzmieniany: 15 lat temu
quantum137 - Twoje komentarze nie przestają mnie zadziwiać :) - 15 lat temu
KazimieraB - po tym jak traktujemy zwierzęta można poznać jakimi jesteśmy ludźmi . Często słyszy się , nawet w angielskim to występuje że na zwyrodnialców mówi się zwierzę - animal wedl€g mnie to obraża zwierzęta . Pozdrawiam , brawo dla córci. - 15 lat temu zmieniany: 15 lat temu

ja bardzo często look after pets - mam dwa psy i pięć kotów , codziennie muszę dbać o nie wszystkie , czasem my pets dbają żeby mi się nie nudziło i coś zniszczą albo zabrudzą ale psy zawsze towarzyszą mi podczas nauki angielskiego reagują też na komendę "heel'
K
KazimieraB
15 lat temuzmieniany: 15 lat temu