W | Wejher |
![]() | tomekcho |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | paulina2701 |
drumstick - Z jakiej korzystasz przeglądarki? Ja mam IE, niektóre słówka słabo się odtwarzają. Gdy zaś odtwarzam w "prywatnym" słowniku zainstalowanym w komputerze, to jest dobra wymowa. Zastanawiałem się, czy Diki może ma błędne nagrania. Jakie jest Twoje zdanie?
-
13 lat temu
|
+1 |
paulina2701 - Ja mam Google Chrome, ale niektórzy tu twierdzą, że Firefox jest najlepszy.
Jeśli chodzi o odtwarzanie to zauważyłam, że czasami są gorsze dni (lub momenty), ale pewnie wszędzie się to zdarza. A słownika nie instalowałam, więc się nie wypowiem :) Pozdrawiam - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
drumstick - Słownik ma o wiele bardziej czyste nagrania. A poza tym, gdy nie mam pewności, jak wymawia Diki, to porównuję z "moim" słownikiem. I wtedy łatwiej jest mi "wsłuchać się" w prawidłową wymowę. A Ty jak sobie z tym radzisz?
-
13 lat temu
|
|
paulina2701 - Ja powtarzam jak słyszę, a na zagłębianie się i porównywanie przyjdzie jeszcze czas. Póki co muszę się wielu innych rzeczy nauczyć...
Tak czy inaczej będę miała na uwadze Twoją radę ze słownikiem, dzięki :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|