K | kasianastula |
B | Bogusia1231 |
tlstar - Na kurs j.ang promocje są bardzo często. Co do Travel English to raczej brak takich danych, ponieważ jest on samodzielnym kursem zaledwie od ok. kilku miesięcy (jego poprzednik "Angielski w podróży" był integralną częścią kursu j.angielskiego).
-
6 lat temu
|
0 |
aleksandra.rosiek - @Bogusia1231, @tlstar - obecnie nie oferujemy promocji, ale kurs Travel English można zakupić w dowolnym momencie z uwzględnieniem zniżki lojalnościowej za staż :). O aktualnych promocjach informujemy na bieżąco na blogu: https://www.etutor.pl/blog, zachęcamy do obserwowania.
-
6 lat temu
zmieniany: 6 lat temu
|
-1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
parseq |
tlstar - Też tak podszedłem do tego. Kiedy podobny poprzednik był darmowy to coś tam pogrzebałem w nim, ale bardzo szybko odpuściłem, bo niewiele mi "wnosił" do nauki. Ale to nie znaczy, że komuś się nie spodoba i nie przyda. Dobrze by było, jakby uczestnik innego kursu mógł tam bez wykupywania zajrzeć w 2-3 lekcje, żeby sobie wyrobić pogląd.
p.s. Szczerze powiedziawszy to nawet nie wiem jak go ew. wykupić :-( Próbowałem znaleźć, ale znalezienie czegokolwiek w menu eTutor jest coraz trudniejsze i zagmatwane. - 6 lat temu |
+1 |
aleksandra.rosiek - @tlstar serdecznie dziękujemy za sugestię. Na ten moment w dolnej części strony można odnaleźć opisy wszystkich oferowanych przez nas kursów :). Znajduje się tam również odnośnik do kursu Travel English wraz z cennikiem. Podaję bezpośredni link: https://www.etutor.pl/kursy-angielskiego/travel-english. Pierwszy temat kursu Travel English można wypróbować bezpłatnie na stronie: https://www.etutor.pl/lessons/en/travel, zapraszamy :).
-
6 lat temu
|
+2 |
tlstar - "...w dolnej części strony..." Której strony? Okazuje się, że nie każdej. A właściwie to chyba tylko na tej z Profilem. Na większości stron (jak choćby na tej z tym wątkiem) jest tylko na dole poziome menu, gdzie wyszczególnione są TYLKO 3 KURSY PODSTAWOWE, cennik, pomoc, zgłoś sugestię i pokaż więcej. A na tej z Profilem to samo menu tylko z dodanymi innymi linkami. Dlatego zwróciłem uwagę, że w zakresie całej "otoczki pomocowej" kursu jest coraz większy chaos :-( Warto by się za to też zabrać, a nie tylko za "przenumerowywanie" lekcji na kolejnych poziomach. Ale dobrze, że sama zawartość jest ok :-)
-
6 lat temu
|
-1 |
tlstar - Pani Aleksandro, ok. Tak jest. Ale sugerowałem właśnie, że jest to mylące i trudno znaleźć. Bo w menu poziomym wyszczególnione są trzy "podstawowe" kursy, a Travel został skrzętnie ukryty (jakby go nie było) i jest dopiero w "Pokaż więcej". Proponowałbym w menu poziomym zrobić rozwijalny JEDEN (!) link "KURSY", po kliknięciu w który pojawiałyby się wszystkie pozostałe: także info o Dirty, Say it i ew innych. Proste, skuteczne i w jednym miejscu. :-) pzdr p.s. Pozwoliłoby to także osobom dopiero zainteresowanym wykupieniem abonamentu zobaczyć, że są też jeszcze dodatkowe, "darmowe" kursy.
-
6 lat temu
|
+2 |
K | kasianastula |
parseq - Kasiu! Travel English to kurs totalnych podstaw komunikacji urlopowej! Praktycznie zero gramatyki. Można za jego lekcje w łatwy sposób nazbierać duuużo monet. Jeśli sensownie umiesz poziom A2 albo więcej, to Travel English nie będzie dla Ciebie wyzwaniem! (Czytaj: raczej szkoda na niego czasu.)
Upewnij się, czy kupując Travel English możesz w ciągu 14 dni się wycofać i otrzymać zwrot kasy. - 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu |
|
aleksandra.rosiek |
kktm |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪