W | weglarz.ag |
![]() | darkobo |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
W | weglarz.ag |
darkobo - Faktycznie! Po przełączeniu języka nauki na francuski nie ma w menu gramatyki 😲🤔
-
2 miesiące temu
|
+2 |
MyroslavaRozbytska18 Pracownik eTutor |
W | wirdil |
![]() Chciałabym poinformować, że na platformie eTutor istnieje wyszukiwarka, którą można znaleźć w taki sposób: Menu (trzy kreski w prawym górnym rogu) > Pomoc > Skontaktuj się z nami (na dole strony) > Wyszukaj w serwisie Lub można skorzystać z linku: https://www.etutor.pl/search - miesiąc temu |
+2 |
wirdil - O super! Dziękuję bardzo! Właśnie tego mi bardzo brakowało. Także moja prośba zmienia się na to aby wyeksponować ten link w menu bocznym :)
Przypadki użycia: Gdy np. czytam artykuł lub książkę zauważam jakąś konstrukcję w zdaniach którą chcę przećwiczyć. Np. either or przeszukiwanie po tematach zajęło mi co najmniej 5 min, przez wyszukiwarkę zajmuje to max 30sec. Drugi przypadek to gdy robię powtórki i wiem, że mam zdanie z lekcji i ćwiczę forget to visit, forget visiting mające odmienne znaczenie i nie mam pewności cz dobrze rozumiem cel bez przypomnienia sobie lekcji. Szybki dostęp do wyszukiwarki lekcji się przydaje. Chociaż link do lekcji z której powtórka pochodzi byłby lepszy. - miesiąc temu zmieniany: miesiąc temu |
+3 |
![]() |
0 |