![]() | dhuode |
![]() | darkobo |
dhuode - Zgadzam się z Tobą @darkobo odnośnie publikowania na forum. Uważam, że lepiej byłoby, gdyby użytkownicy nie mieli możliwości edycji opublikowanych już komentarzy. Nieraz widziałam, że zmieniano komentarze, co do których były już odpowiedzi innych użytkowników, co czasem wypaczało sens całości.
-
5 miesięcy temu
|
+2 |
dhuode - Jeżeli chodzi o banowanie i kwestię, że użytkownik ma prawo korzystać z forum, bo przecież opłacił abonament...
Nie jestem prawnikiem ani nie wiem, jak się tego typu kwestie przedstawiają, ale powiem może w ten sposób: *platforma i forum mają swój regulamin, więc jeżeli ktoś go notorycznie łamie, to dla mnie byłaby to podstawa do zablokowania dostępu do tej funkcjonalności *ja też (podobnie jak wielu innych użytkowników) zapłaciłam i uważam, że mam prawo oczekiwać, że administrator wyegzekwuje przestrzeganie zadeklarowanych zasad - 5 miesięcy temu |
+3 |
darkobo - [quote] problemat - @dhuode wiesz w ogóle co jest napisane w regulaminie? Czy tylko go sobie wyobraziłaś w swojej bogatej odwrotnie wyobraźni?[/quote]
Chyba sobie nie wyobraziła: Jak korzystać z działu pytania językowe? Jakich zasad należy przestrzegać? "6. Pamiętaj, że wypowiedzi, których udzielasz w zakładkach „Pytania” i „Forum” powinny być kulturalne i oparte na wzajemnym szacunku." - 5 miesięcy temu |
+2 |
dhuode - Ja w zasadzie chciałam odesłać do regulaminu, rozdział X, pkt. 1-4, ale nie doszłam do wniosku, że to bez sensu.
Regulamin każdy może sobie znaleźć bez większego problemu, a mi szkoda czasu i energii na wdawanie się w słowne przepychanki z innym użytkownikiem (co w zasadzie też jest zabronione wg tegoż regulaminu 😅). Lubię forum i po prostu poczekam, aż administrator wykona swoją pracę 🙂. - 5 miesięcy temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
MyroslavaRozbytska18 Pracownik eTutor |
![]() | j_pawlowski |
darkobo - To chyba nie byłoby dobre wyjście. Ja obecnie więcej uczę się z Forum (Pytania językowe) niż z kursu. Poza tym, jest to też forma komunikacji z Administracją eTutor. I dlaczego przez jednego użytkownika stratni mieliby być wszyscy? Porządek na jakimkolwiek forum czy grupach, to w znacznej mierze kwestia moderacji. Tu niestety jest problem - pracownicy eTutor nie pracują 24/7, a dodatkowo jeszcze zajmują się odpowiedziami merytorycznymi i analizą zgłoszeń. Może po prostu jest ich za mało?
-
5 miesięcy temu
|
+8 |
![]() | amatuszewska4 |
problemat - To z chatem gpt było o Tobie. Często wrzucasz bezmyślnie to, co chat wypluje, choć często jest to błędnie. Jak ktoś pyta na forum, to oczekuje odpowiedzi od forumowiczów. Do chata gpt samemu sobie może wpisać. Jak już to wrzucasz, to za każdym razem powinnaś pisać, że to chat jest autorem odpowiedzi. Nie pisząc tego nie tylko jesteś naganna etycznie, ale też zwyczajnie niesprawiedliwa.
-
5 miesięcy temu
|
+1 |
amatuszewska4 - Wiem, że to było o mnie, dlatego wchodzę z Tobą w dyskusję, bo dałeś mi do myślenia. Często pytam chata o odpowiedź przy nurtujących mnie zagadnieniach. Sądzę, że jest dobrym źródłem wiedzy na temat problematycznych zagadnień języka angielskiego. Nie robię tego bezmyślnie. Czytam i w miarę możliwości weryfikuję jego odpowiedzi (dopytuję, gdy coś jest dla mnie niejasne, albo punktuje pewne niekonsekwencje). Zgadzam się z Tobą, że powinnam była zaznaczać, kiedy moje odpowiedzi były napisane na bazie informacji uzyskanych od GPT.
-
5 miesięcy temu
|
+3 |
amatuszewska4 - (c.d) Nie jestem w pełni przekonana, czy wszyscy użytkownicy oczekują odpowiedzi opierających się wyłącznie na wiedzy innych użytkowników. Myślę, że większość z nich oczekuje po prostu odpowiedzi na nurtujące ich pytanie. Nie każdy wie gdzie szukać odpowiedzi i nie każdemu się chce. Jeśli ktoś wie, gdzie może znaleźć odpowiedź - znajdzie ją i się podzieli, to nie jest to wg mnie takie naganne jak piszesz. Powtarzam jednak, że masz racje co do tego, aby zaznaczać, kiedy odpowiedź jest od chata i będę tak teraz robić.
-
5 miesięcy temu
|
+6 |
Dlaczego w aplikacji mobilnej nie ma możliwości wpisywania odpowiedzi w powtórkach?
In two days' time - dlaczego tu jest apostrof?