ZALOGUJ SIĘ

Czy zrobione lekcje też będą niedostępne, gdy skończy się dostęp do platformy?

10 miesięcy temuostatnia aktywność: 10 miesięcy temu
Czy, gdy skończy już mi się dostęp do eTutora, to czy będę mogła wejść w przerobione już lekcje czy one też będą niedostępne?
Katuszka
adrianna.wu - Lekcje wykonane i te niewykonane po wygaśnięciu dostępu nie będą już aktywne (nie będzie można ich powtórzyć/ wykonać). - 10 miesięcy temu
Katuszka - Dziękuję za odpowiedź ☺️ - 10 miesięcy temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Jeszcze jedno pytanie w tym wątku.

Czy po wygaśnięciu dostępu do platformy nadal po zalogowaniu po pięciu dniach będą wpływać monety?

Dopytuję, ponieważ mam dostęp do grudnia, a chciałabym zaplanować naukę tak, aby wziąć z tej platformy jak najwięcej.
Katuszka
adrianna.wu - Za regularne logowanie otrzymasz monety bez względu czy Twój kurs będzie aktywny. - 10 miesięcy temu
Katuszka - Dziękuję za odpowiedź ☺️ - 10 miesięcy temu

A po co ci monety po wygaśnięciu dostępu do platformy?
j_pawlowski
Katuszka - Ponieważ mogę wtedy wydać je na dostęp do dwóch kursów z angielskiego, egzamin czy też lekcje specjalne. A przynajmniej tak zrozumialam, gdy o to kiedyś pytałam ☺️ - 10 miesięcy temu
adrianna.wu - Przedłużenie dostępów do kursów możliwe jest tylko, wtedy gdy są one jeszcze aktywne. - 10 miesięcy temu
Katuszka - Nie chodziło mi o przedłużenie, lecz o zakup za monety, np. kursu Say It czy zakup lekcji specjalnych. - 10 miesięcy temu
adrianna.wu - To jak najbardziej te opcje są dostępne za monety :) - 10 miesięcy temu